Σχεδιασμός λογοτύπου Westheimer Dentist

Ημερομηνία:

2009

Πελάτης:

Westheimer Dentist

Περιγραφή:

Το Westheimer Dentist είναι ένα οδοντιατρικό γραφείο στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. To οδοντιατρείο ειδικεύεται στους τομείς της αισθητικής και της αποκατάστασης των προβλημάτων των δοντιών και απευθύνεται σε όλα τα μέλη της οικογένειας, παιδιά και μεγάλους.

Το λογότυπό μας κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό μέσω internet. Πήραν μέρος 50 γραφίστες από διάφορες χώρες του κόσμου και αναρτήθηκαν συνολικά 215 διαφορετικά σχέδια. Μεταφορικός συμβολισμός των δοντιών με τα μέλη της οικογένειας. Τοποθετώντας μια απλή σφαίρα πάνω από το κάθε δόντι, το δόντι μετατρέπεται σε άνθρωπο, επικοινωνώντας με τον καλύτερο τρόπο τον οικογενειακό χαρακτήρα του οδοντιατρείου.

Color Purple:

CMYK: 63 100 19 6


Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Όροι χρήσης