Σχεδιασμός λογοτύπου τυπογραφείο Printshot

Ημερομηνία:

2015

Πελάτης:

Printshot

Περιγραφή:

Σκοπός να σχεδιάσουμε κάτι σχετικό με το όνομα Printshot το οποίο είχε προεπιλεγεί από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Η πρώτη λέξη αφορά την εκτύπωση, το έντυπο, το χαρτί γενικότερα. Η δεύτερη λέξη έχει την έννοια της βολής, της σφαίρας, της στόχευσης. Η λέξη shot προσδίδει στο brand τα χαρακτηριστικά της ταχύτητας, της αμεσότητας, της ακρίβειας, χαρακτηριστικά που αναζητεί κάθε καταναλωτής στο χώρο της ψηφιακής εκτύπωσης.

Όλοι μας, ειδικά στην παιδική μας ηλικία, έχουμε σχηματίσει ένα όπλο - ένα πιστόλι, με τα δάχτυλα του χεριού μας. Κλείνοντας τα τρία από τα πέντε δάχτυλα, αφήνοντας ανοικτά τον δείκτη και τον αντίχειρα. Η γωνία που σχηματίζεται ανάμεσα στον δείκτη και στον αντίχειρα σε αυτή τη θέση, μας παραπέμπει στο μισό διπλωμένο έντυπο. Οι σφαίρες αντιπροσωπεύουν την ταχύτητα στην εκτύπωση ή στον ψεκασμό των κεφαλών εκτύπωσης κάποιων εκτυπωτών.

Color Dark Blue:

CMYK: 94 77 45 43

Color Light Blue:

CMYK: 62 11 0 0

Font License:

Frutiger Neue LT Heavy


Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Όροι χρήσης