Σχεδιασμός λογοτύπου Περί... γεύσεων

Ημερομηνία:

2013

Πελάτης:

Περί... γεύσεων

Περιγραφή:

Για το brand name “περί... γεύσεων” επιλέξαμε μια ελκυστική, μοντέρνα, χειρόγραφη γραμματοσειρά για να επικοινωνήσουμε τον προσωπικό χαρακτήρα του σήματος, καθώς ο ιδιοκτήτης είναι ταυτόχρονα και ο chef του εστιατορίου. Το μενού βασίζεται στην ελληνική κουζίνα, με ένα πιο σύγχρονο τρόπο μαγειρέματος. Πιο ελαφριές και απλές γεύσεις και λιγότερα τσιγαρίσματα.

Η απλότητα και η αμεσότητα δεν θα μπορούσε να λείπει από το λογότυπό μας. Το σχήμα στο λογότυπο αποτελείται από απλές αρμονικές καμπύλες που αναπαριστάνουν τον ατμό που αναδύεται από τα ζεστά λαχταριστά πιάτα του εστιατορίου. Το φτερό που σχηματίζεται συμβολίζει την κίνηση και την ταχύτητα στις αποστολές των γευμάτων. Βασικά χαρακτηριστικά για κάθε delivery restaurant.

Color Green:

CMYK: 20 0 100 0

Color Red:

CMYK: 0 100 100 0

Color Blue:

CMYK: 100 0 0 0

Font License:

PF Scandal Pro Regular, Georgia


Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Όροι χρήσης