Σχεδιασμός λογοτύπου γραφείο τελετών Παλιακάση

Ημερομηνία:

2017

Πελάτης:

Κώστας Παλιακάσης

Περιγραφή:

Το να σχεδιάσουμε το λογότυπο ενός γραφείου τελετών ήταν μια δύσκολη δουλειά, αλλά ταυτόχρονα και μια μεγάλη πρόκληση για εμάς. Έπρεπε να βγει κάτι σοβαρό, κατανυκτικό, μοναδικό και φυσικά όσο πιο απλό γίνεται.

Με τις ελάχιστες καμπύλες γραμμές και ορμώμενοι από το tagline “με σεβασμό και ευλάβεια” σχεδιάσαμε μια εκκλησιαστική φιγούρα σε στάση προσευχής και κατάνυξης. Ένα ράσο, ένα φωτοστέφανο και δύο χέρια σε στάση προσευχής ήταν αρκετά για να επικοινωνήσουν με μοναδικό τρόπο τις αξίες που πρεσβεύει το brand Παλιακάσης.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λογοτύπου:

Το λογότυπο μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθετη και οριζόντια διάταξη ανάλογα με τον διαθέσιμο χώρο φιλοξενίας. Για πολύ μικρές επιφάνειες μπορεί να εφαμοστεί μόνο το σύμβολο (pictorial mark ή brand mark ή logo symbol) χωρίς να θυσιάσουμε τίποτα από την επικοινωνιακή του δύναμη. Το λογότυπο μπορεί και χωρίς το λεκτικό να επικοινωνήσει με μεγάλη αποτελεσματικότητα τις αξίες του brand. Η εικόνα “μιλάει” από μόνη της. Το σύμβολο μπορεί να παραμείνει ευδιάκριτο ακόμα και σε μέγεθος μισού εκατοστού του μέτρου (5mm). Αυτό μας δίνει μεγάλη ευελιξία και λειτουργικότητα για χρήση του λογοτύπου σε οποιαδήποτε εφαρμογή και μέσο.

Color Blue:

PANTONE: PMS 287, PMS 7685, CMYK: 87 72 13 2

Color Gold:

PANTONE: PMS 1265, CMYK: 42 47 79 17

Font License:

Frutiger Neue LT Medium


Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Όροι χρήσης