Σχεδιασμός λογοτύπου Lucybeau

Ημερομηνία:

2015

Πελάτης:

Lucybeau

Περιγραφή:

Διαβάζοντας την ιστορία της Lucybeau δεν θα μπορούσαμε να μην δώσουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στο σύμβολο της καρδιάς. Εξάλλου, τo μενταγιόν σε σχήμα καρδιάς ήταν η αφορμή για να γεννηθεί αυτό το brand στο χώρο των εσωρούχων και πολύ αργότερα και στον χώρο της ομορφιάς.

Το λογότυπό μας, ανήκει στην κατηγορία λογοτύπων Lettermarks (Iinitials) δηλαδή σχήμα από γράμματα, συνήθως τα αρχικά γράμματα του ονόματος του brand. Στην περίπτωσή μας έχουμε τα γράμματα L και B από το όνομα Lucy και τη λέξη Beau συντόμευση της λέξης beauty που σημαίνει ομορφιά.

Το γράμμα B σχηματίζεται από μια καρδιά. Ανατέλλει σαν ήλιος και έρχεται να φωτίσει κάθε γυναικεία ομορφιά και να αναδείξει τα μοναδικά της χαρακτηριστικά. Το λογότυπο το χαρακτηρίζει η γεωμετρία, η αρχιτεκτονική και η προοπτική, στοιχεία απόλυτα συνδεδεμένα με την ομορφιά.

Color Gold:

PANTONE: PMS 7503C
PANTONE: PMS 7503U
PANTONE: Black

Font License:

Georgia Regular


Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Όροι χρήσης