Σχεδιασμός λογοτύπου ηλεκτρονικού καταστήματος homidoo.gr

Ημερομηνία:

2019

Πελάτης:

Αφοί Λαμπρόπουλοι Ο.Ε.

Περιγραφή:

Homidoo ο φίλος του σπιτιού.

Το Homidoo είναι ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα με περισσότερα από 20 χιλιάδες προϊόντα για το σπίτι. Το όνομα που δώσαμε στο brand είναι η προέκταση του χαρακτήρα των ανθρώπων πίσω από το κατάστημα. Μιλάει για το σπίτι αλλά με πιο παιχνιδιάρικη διάθεση. Η καλή διάθεση, το χιούμορ και η φιλική συμπεριφορά, αλλά και η εξειδίκευση και η καθοδήγηση πάντα προς όφελος του πελάτη, είναι οι βασικές αξίες του brand.

Επικοινωνήσαμε αυτές τις αξίες με την χρήση ενός συμβόλου με διπλή ερμηνεία. Η μορφή του σκύλου που παράλληλα σχηματίζει ένα αστέρι. Ο σκύλος συμβολίζει την φιλικότητα και την αφοσίωση και το αστέρι δείχνει τον δρόμο, καθοδηγεί. Έτσι όπως και οι άνθρωποι του Homidoo με χαρούμενη διάθεση, φιλικότητα και αφοσίωση είναι κοντά στους πελάτες τους, καθοδηγώντας τους στις πιο συμφέρουσες αγορές.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λογοτύπου:

Το λογότυπο μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθετη και οριζόντια διάταξη ανάλογα με τον διαθέσιμο χώρο φιλοξενίας. Για πολύ μικρές επιφάνειες μπορεί να εφαμοστεί μόνο το σύμβολο (pictorial mark ή brand mark ή logo symbol) χωρίς να θυσιάσουμε τίποτα από την επικοινωνιακή του δύναμη. Το λογότυπο μπορεί και χωρίς το λεκτικό να επικοινωνήσει με μεγάλη αποτελεσματικότητα τις αξίες του brand. Το σύμβολο μπορεί να παραμείνει ευδιάκριτο ακόμα και σε μέγεθος μισής ίντσας. Αυτό μας δίνει μεγάλη ευελιξία και λειτουργικότητα για χρήση του λογοτύπου σε οποιαδήποτε εφαρμογή και μέσο.

Στοιχεία εταιρικής ταυτότητας:

Color Blue:

PANTONE: 539 C, CMYK: 97 76 51 57

Color Yellow:

PANTONE: 3945 C, CMYK: 7 2 100 0

Font License:

Handbook Pro Regular

CF Asty Bold


Ζητήστε μας προσφορά για το δικό σας λογότυπο 6972697232

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.